• Kategorie
  • Twój domowy włoski chleb. Przepisy z różnych regio

Wydawnictwo CEDEWU
Format 16,5x23,5 cm
Autor Alessandro Valli
Stron 224
Rok wydania 2017
Oprawa broszurowa
43,63 zł
szt. Do przechowalni
Realizacja 3-5 dni roboczych
Cena przesyłki 16,00 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Paczkomaty InPost 16,00 zł
Kurier 21,00 zł
Dostępność Średnia dostępność
ISBN 9788375569988
Sądzę, że największą pochwałą, jaką można otrzymać w trakcie przygotowywania posiłku, jest usłyszenie od Babci: ja nie potrafię zrobić czegoś tak dobrego. I właśnie to mnie spotkało. I zdarzyło mi się, że Babcia poprosiła mnie, abym ją skarbonkę wiedzy kulinarnej nauczył pieczenia chleba i focacci. Przepojony tym sukcesem, bardziej niż powodzeniem pierwszego wydania tej książki, podjąłem się zadania uczynienia z tego drugiego wydania czegoś wyjątkowego. Zasadnicza część pozostała taka sama zawiera przepisy jak produkować chleb w domu i jak dbać o jego stałą doskonałość. Do tych przepisów dodałem wiele innych, także najnowszych jak focaccia z Recco, chleb cafone, pizza (jej brak w poprzednim wydaniu jest niewybaczalny). W ten sposób powstał poradnik oparty na praktycznym doświadczeniu, znacznie bogatszy od poprzedniego, za którego pomocą możemy naprawdę nauczyć się pieczenia chleba ale nie tylko: można lepiej jeść, zaoszczędzić pieniądze, a także i czas, gdyż sami się przekonamy, że wyprodukowanie chleba wymaga mniej czasu niż kupienie go!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Wydawcy
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.